כל האביב בצלחת! סלט אביבי ירוק, רענן עם רוטב ויניגרט מעולה.
חצי קילו חניתות אספרגוס, קצוצות
2 כוסות אפונה טרייה או קפואה
1 חבילה מיקס עלי בייבי
8 צנוניות גדולות
8 פרוסות לימון דקות
ויניגרט לימון
בסיר בינוני, מחממים 4 כוסות מים לרתיחה. ומרתיחים במהירות חניתות אספרגוס ואפונה טרייה, 30 שניות עד 1 דקה. מניחים מיד במי קרח לצינון. מסננים ומניחים בצד. אם משתמשים באפונה קפואה, יש להפשיר במיקרוגל.
השתמשו במעבד המזון שלכם כדי לחתוך דק את הצנוניות.
מחלקים את הירוקים בין 8 צלחות סלט.מסדרים על הירוקים חניתות אספרגוס, אפונה וצנוניות פרוסות. מוסיפים פרוסת לימון אחת לכל צלחת.
מטפטפים ויניגרט לימון.