פילה סלמון עם יוגורט לימוני מושלם לארוחת ערב, קל ומהיר להכנה במכשיר הAir Fryer שלכם.
1 כוס יוגורט יווני רגיל
3 כפות שמיר טרי קצוץ
1 כף מיץ לימון
1 כף מיונז
1 שן שום, קצוצה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
4 נתחי פילה סלמון
בקערה בינונית מערבבים יוגורט, שמיר, מיץ לימון, מיונז, שום, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומקררים עדלהגשה.
רססו את תחתית מטגן האוויר בתרסיס בישול. מסדרים פילה סלמון בשכבה אחידה.
הגדר את טמפרטורת הטיגון האוויר על 180 מעלות
הופכים, מבשלים 10 עד 15 דקות. מגישים סלמון עם רוטב.
זמני הבישול ישתנו בהתאם לגודל וסוג הטיגון האוויר.
טיפים:
אפשר לבשל את הסלמון מראש ולשמור במקרר להגשה קר עם הרוטב.
את הרוטב אפשר להכין מראש. מכסים ומאחסנים במקרר עד 3 ימים.